Thursday, 27 September 2012

Segmen: Saya nak hadiah Misteri dari si Pipi Merah

Salam n hye everyone~!!


I'm gonna join this segment by Lynn. The deadline is not yet confirmed, but you can join by juz clicking the banner above. This is the easiest segment I've joined, hehe!! >_<

Thanks for reading & happy blogging~!!

10 comments:

IntaNBerliaN said...

good luck dear :-)

caliph shuriken said...

ntah apa hadiah misteri tu? hikk..

gud luck, nisa-chan ^^

azizah :) said...

rajin join segmen yer..gudluck!

shidaR said...

selamat bersegmen dear :)

Nisa Greennnpanda said...

@Ina: thanks dear..

@caliph-kun: tue la psl, mmg mysterious la hadiah tue, hehe.. arigato & ganbatte to u too!

@jijah: rjin bile xde idea nk mnulis, hehe.. thanks..

@shida: thanks shida dear..

لين Si Pipi Merah said...

:)eheh senangkan..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

Nurmujahidah Ismail said...

rasa macam nak join je,, yela,, the word misteri sangat attractive kan,, :D

zahidahwahid said...

good luck...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck yer :)

Nisa Greennnpanda said...

@lynn: ur welcome dear, hihi~..

@muja: tue yg wat sy nk join tue, hehe..

@zahidah: thanks...

@wanieys: thanks ye..

 
Template Designed by Farahin | © All Rights Reserved.