Wednesday, 1 February 2012

[WW #6] Always smile, juz like Prophet Muhammad (PBUH)

Source: SpreadSalam
Credits to Zack PM for sharing this..
P/S - Abdullah ibn Haarith said: "I never came across a person who smiled as much as Prophet Muhammad (PBUH). Prophet Muhammad (PBUH) regarded smiling to a brother as an act of charity". [Tirmizi]

41 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2..senyumm..

Liselle MonCherie said...

Spreading the love to my brother~~ <3 <3

Izz Faizah said...

hehe...comel

profmie said...

smile always..

shark said...

comey sungguh kartun itu

fiza nurani said...

Allahumma solli ala saidina Muhammad.. SENYUM JOM :)

Ckin Kembaq said...

nah! snyuman utk sahabat baru.. ^___^

p/s : salam taaruf.. ^_^

fieda said...

comel..

done klik2..

CekbOlat-bOlat said...

hee ^__^ smile tu my kakak panda yg bulat mcm panda.. erk? hehehehee

farz zull said...

senyum itu sedekah..jom dapat pahal free...^__^

Jay Joseph ^^ said...

smile here....come and take a look my blog and got something for you to figure out, here is the link;

http://charameltheater.blogspot.com/2012/02/cabaran-untuk-anda.html

have fun..^^

kai said...

comelnye gmbr2 karton tu.
mesti tuan rumah comel mcm2 gak

kai said...

comelnye gmbr2 karton tu.
mesti tuan rumah comel mcm2 gak

Nurul Aisyah said...

teringat hari tu...sy kena buat karangan english...kena describe pasal org yg kita admire...sy x tau sy admire sy...
pastu sy try tanya Zoro Sensei..
leh x wat pasal dia...huhuhuhu pastu adalah dia ckap an...tp last2 dia cdg buat pasal NABI MUHAMMAD S.A.W
wahhh...sy epy sgt n buat! :)

Nurul Aisyah said...

panjang x sy bebel? wahahah

Cik Rose Cute said...

SWEET JER KARTUN TUE...KE ISTIMEWAAN BLOG NISA...SETIAP ENTRY MESTI ADA KARTUN HEHEHE

Mia Liana said...

tengah senyum la ni.... sampai letih urat pipi... heheheheh

smilenajah93 said...

senyum x perlu kata apa2 :)

smilenajah93 said...

senyum x perlu kata apa2 :)

zareliqa afiqa said...

Senyum~ tak perlu kata apa2..heee :D

era kecik said...

senyum kak.. senyum =)

buzz_ziela said...

jom sedekah dgn senyuman ^___^
hehe~

gades pelik said...

alolo comel..

meh la bersenyum tatkala berduka sekali pun

Cik Lia Lomi said...

ramai yang lupa senyum itu sedekah, sebab itu ada yang menjeling bila kita memandangnya, bukan memberi senyuman..

Miss Nadya said...

senyum macam ni..:)

kan kan nisa..:)

caliph shuriken said...

kiut2 kartun smile ni ^^

O CIKTEDDY said...

bru nmpk kt fb td..hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

semuanya comelllllll...

Woofer Storm said...

comel2 pula kartun ni,rasa nak cubit je..

#hannah sihat?jomlah ke cameron highland..tapi kamu belanja..boleh?hhaahaa

Ain Dzaya said...

lets smile =)

dengan gagahnya ain bersengkang mata buat entry nie =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rindu-perasaan-sakit-yang-indah.html

Eza Boom Boom said...

senyumlah, mungkin dengan senyuman kita orang akan tumpamg bahagia. Senyum itu sedekah, so jangan kedekut nak bagi senyuman. Eza senyum kat kak Nisa ni. ^___^, hihik.

cik ayuni said...

start ur day with smile..insyaALLAH

wan niahix said...

as my blog tagline... hehe...

"keep smiling"
^_^

sabry oppa said...

nice ") nice ") like :) like :)

Nida said...

Tapi pelikkan bila ada manusia yg susah sangat nak senyum....

aReLaN said...

senyum itu sedekah.tak rugi pon kan kalau senyum.bagi kita mungkin ia hanya sekadar senyuman tapi bagi seseorang di luar sana, senyuman kita mungkin sesuatu yang terindah buat mereka.hehehe

Eza Boom Boom said...

p/s: semalam memang nak update. P, rindu nak baca blog akak lebih lagi dari update blog sendiri. hihik. Moning sunshineeee! <3

Penjual Reflesia™ said...

senyum selalu..hihihi =.=

btw. comel pulak doodle tu..hihi

zahidahwahid said...

come with a big smile ^___________________________________^

Teenager Housemaid said...

whoaaa..
the cartoons were soo cute!

smile..:)

IntaNBerliaN said...

nisa buat sendiri ke kartun ni?.. cute sgt!! hihii

klik2...

 
Template Designed by Farahin | © All Rights Reserved.